Суспільство

"Ні на машині проїхати, ні пішки пройти", - жителі Корабельного просять відремонтувати їм дорогу

"Пройти по вулиці і не підвернути ногу, то велика вдача", - пише одна з мешканок

Цей материал також доступний

Мешканці Корабельного району міста Миколаєва продовжують звертатись до місцевої влади з проханням про ремонт дороги на вулицях приватного сектору. Так свій допис з проханням зробити асфальтоване покриття в Facebook-групі “Contact Center при Миколаївській міській раді” написала Юлія Б.:

“Корабельний район, вул Калиниченка – асфальту немає зовсім, після дощів вимило глибокі вирви, не можна ні на машині проїхати, ні пішки пройти. Пройти по вулиці і не підвернути ногу, то велика вдача. Поруч вулиці асфальтовані, перевулки робляться, чому ігнорується вул. Калиниченка? Коли йде злива, весь мусор намиває під школу, яка знаходиться по вул. Рибній. Будь ласка, розгляньте це питання. Прохання від всіх мешканців вулиці!”

“Зробіть дорогу по вул. Калиниченка. Ями по коліна. А як дощ – болото та калюжі”, – звертається до влади через Кorabelov.info інший мешканень.

Адміністрація Корабельного району надала роз’яснення:

“Ремонт дороги по вул. Калиниченка включено в проект плану робіт на 2024 рік. Ремонтні роботи будуть виконані за умови отримання достатнього бюджетного фінансування у наступному році”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button