Пригоди

"Украины не должно быть", - дві посадові особи "Миколаївобленерго" відкрито підтримували окупантів

АУДІО

Цей материал також доступний

За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Миколаєва затримано та повідомлено про підозру двом посадовим особам АТ «Миколаївобленерго» у посяганні на територіальну цілісність та недоторканність України, а також у виправдовуванні, визнанні правомірною, запереченні збройної агресії рф проти України, глорифікація їх учасників, про що повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

Зловмисницями виявились начальниця одного з відділу АТ «Миколаївобленерго» Ірина Клочкова та її заступниця Оксана Смирнова, які публічно заперечували існування України як держави, підтримували повномасштабне вторгнення росії та не могли дочекатися, коли рф окупує Миколаївщину. Підозрювані поширювали серед колег та підлеглих російську пропаганду, спрямовану на захоплення територій України та виправдування збройної агресії рф.

Оксана Смирнова та Ірина Клочкова
Оксана Смирнова та Ірина Клочкова (фото з соцмереж)

Всі їхні висловлювання задокументовані, зрадницям загрожує до 8 років тюрми з конфіскацією майна.

У ході обшуків у службових кабінетах та домоволодіннях фігуранток вилучено мобільні телефони та комп’ютерну техніку.

Зловмисниць затримано у порядку ст.615 КПК України. Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування – Миколаївське районне управління поліції ГУ НП в області, оперативний супровід – СБУ в Миколаївській області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Вивезти до мінного поля і вказати, он там твоя свобода, там твоя парашія, йди, або посадити в човен з веслами і вказати напрямок, греби... Відсидить вона тих вісім років і що, продовжить жити в Україні якої вона не визнає? Ми її примусово заставимо бути українкою? У вироку повинно бути вказано, що після тюремного терміну дана особа позбавляється громадянства і підлягає депортації з України, а також внесена до обмінного фонду ...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button