ПригодиСуспільство

У командувача армії РФ в Україні дружина та теща з Миколаєва

Генерал армії РФ Михайло Теплинський фактично керує російськими військами в Україні. При цьому його дружина та теща з Миколаєва. Про це  пише  у своєму телеграм-каналі журналіст Андрій Цаплієнко.

«Михайло Теплинський – це людина, яка, як ми думаємо, зараз фактично командує всім російським угрупованням на окупованій території України.

У Росії з нього зліпили образ такого собі «російського офіцера». «Слуга цареві, батько солдатам».

Насправді, Теплинський та вся його родина «росіяни» лише за паспортами. Типовий зразок манкуртів, готових відмовитися від свого коріння та вбивати українців, незважаючи на те, що самі є українцями», – написав він.

Теплинський родом із Донбасу. Батько помер 2021 року. Мати, Ніно Максимівно, не виключено, досі живе в Моспині. У його дружини Наталії цікавіша ситуація.

«Дівоче прізвище Кракосевич. Дитинство та юність провела у Миколаєві, і, кажуть, говорила українською. Її батько Ігор сам родом із Львова. Він також помер 2021 року. Мати, Кракосевич Валентина Іванівна, мабуть, досі живе у Миколаєві.

Про те, що відбувається в голові дружини генерала, говорить той факт, що вона водночас є шанувальницею РПЦ та різних окультистів, бажає «мочити бандерівців» та шкодує, що колись не звалила за кордон. Класичний російський когнітивний дисонанс», – наголосив він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button