ЕкономікаСуспільствоТема дня

Кім запрошує миколаївців повертатися і працювати на перемогу

"З бізнесом ситуація погана", - голова Миколаївської ОВА

Цей материал також доступний

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім запросив миколаївців, які виїхали з рідних домівок через війну, повертатися, щоб усім разом працювати на перемогу — але тільки тих, хто дійсно сам цього хоче, а не лише задля того, щоб їх не критикували. Про це він сказав у інтерв’ю ONLINE.UA, коли журналістка спитала Кіма, чи готова область до повернення своїх людей, яка ситуація з робочими місцями і з бізнесом в цілому.

– З бізнесом ситуація погана. В 5 разів упало виробництво, сільське господарство – до 20%, десь на 18%. Але порти стоять, і це приблизно були залучені суміжники десь на 30-40% економіки регіону. Тому з бізнесом погано.

Щодо повернення… Дуже багато людей повертаються і роблять це не через те, що це вигідно, а через те, що вони – миколаївці. Вони повертаються і працюють на перемогу, навіть “в нуль” – дуже багато таких бізнесів, які повертаються і працюють тут, тому що потрібно це робити… Тому можу сказати миколаївцям “дякую”, але всіх запрошую назад працювати, – каже Віталій Кім.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Вот промолчу относительно этого героя кима !!!!!!!!! Не хочется даже слова плохого про данную персону писать , не стоит внимания данный персонаж !!!!!!
    Очередной популист и трепло

  2. многие не возвращаются из-за прилетов, ведь неизвестно когда это хакончится. да и потом практически все вакансии чисто мужские-слесари, сварщики и т.д.А мужчин, как известно у нас нет, а если появятся, то их тут же загребут, а они не мотивованы. и согласны работать без военкома. Из женских рабочих мест много занятых старушками пенсионерами которых никак не выгнать . так и передайте Киму

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button