ПригодиТема дня

На Кримському мосту вночі прогриміли вибухи - впав проліт

окупанти повідомляють про двох загиблих

Цей материал також доступний

Внаслідок вибухів на Кримському мосту “впав” проліт, про що повідомив так званий “глава” окупованого півострову сергій аксьонов у своєму Телеграм-каналі.

“На Кримському мосту зупинено рух: сталася надзвичайна подія в районі 145-ої опори з боку Краснодарського краю. Працюють правоохоронні органи і всі відповідальні служби. Проговорив із міністром транспорту рф віталієм геннадійовичем савельєвим, вживаються заходи для відновлення ситуації. Підтримуємо зв’язок із колегами з Краснодарського краю”, – написав він.

Водночас Телеграм-канал “Baza” пише, що на Кримському мосту впав проліт, внаслідок чого загинули щонайменше дві людини і ще одна постраждала. Телеграм-канал “Astra” з посиланням на місцевих жителів також підтвердив “падіння” прольоту на Кримському мосту, а перед цим щонайменше пролунало два вибухи.

Як повідомляє “Української правди” з посиланням на джерела, нічна атака на Кримський міст була спецоперацією СБУ та Військово-морських сил України, а міст атакували за допомогою надводних дронів. Співрозмовник зазначив, що дійти до мосту було складно, але зрештою це вдалося зробити.

Водночас керівниця пресцентру ОК “Південь” Наталія Гуменюк в ефірі національного марафону припустила, що події на Кримському мосту можуть бути провокацією самих росіян.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button