Пригоди

У росії розстріляли військового, який міг був причетний до ракетних ударів по Україні

Його вбили під час пробіжки у Краснодарі

Цей материал також доступний

У російському Краснодарі розстріляли заступника начальника відділу з мобілізаційної роботи Станіслава Ржицького, який, за інформацією засобів масової інформації, міг бути причетний до ракетних ударів по Україні, про що повідомляє російський РБК.

Анонімні проросійські Telegram-канали повідомляють, що 42-річний Ржицький вирушив о восьмій годині ранку на пробіжку, його біля спорткомплексу “Олімп” підстеріг невідомий, який вистрілив чотири рази в спину і груди, після чого зник із місця події. Потерпілий помер на місці від поранень. В адміністрації Краснодара підтвердили загибель Ржицького, повідомивши, що за фактом його смерті проводять перевірку правоохоронні органи.

У липні 2022 року журналісти “Наші гроші. Львів” опублікували розслідування, в якому назвали командирів підводних човнів Чорноморської дивізії рф, серед яких був Ржицький. Згідно з актуальними на 2019-2021 рік даними, він командував підводним човном “Краснодар”. Ржицький міг бути причетний до ракетного удару по Вінниці “Калібрами” у липні минулого року, внаслідок якого загинуло щонайменше 27 людей.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button