ПригодиСуспільство

"Клепав мене за музику", - Кім згадав про конфлікт із генералом Марченком 10 років тому

Через нічний клуб Ushuaia, співвласником якого був нинішній голова ОВА

Цей материал також доступний

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім пригадав конфліктну ситуацію з генерал-майором Дмитром Марченком, яка сталася більше десяти років тому. Про це він сказав у інтерв’ю журналістці Наталії Мосейчук у фільмі “Мосейчук + Кім та його команда”. Мова йде про 2012 рік, коли Кім був співвласником нічного клубу Ushuaia, а Марченко – помічником народного депутата від “Партії регіонів” Володимира Наконечного.

“Ми з Марченком трохи пізніше розговорилися трохи, то він сказав “Я до тебе приходив в 2012 році як активіст”. Я був співвласником нічного клубу, і він “клепав” мене за музику, що треба вікна міняти, як помічник. Я його згадав. Мені все одно байдуже, тому що я не вважаю, що політика має впливати на управлінські рішення. У мене є чітка вертикаль президента, мені все інше… Я співпрацюю з тими, тими й тими. Мені важлива особистість”, – сказав він.

Варто зазначити, що в ті роки, чи не на кожну сесії міської ради приходили мешканці Сухого фонтану, які скаржилися на те, що Ushuaia не дає їм спати. У міськраді навіть створили комісію задля перевірки рівня шуму під час роботи клубу, проте проблема довгий час не вирішувалася.

Віталій Кім 10 років тому

Марченко у якості активіста та помічника нардепу

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button