ПригодиСуспільствоТема дня

Вночі пограбували будинок ексдиректора заводу "Океан" в Миколаєві

Розбійники заволоділи грошовими коштами

Цей материал також доступний

Поліцейські розшукують зловмисників, які вчинили розбійний напад на приватний будинок у Миколаєві.

8 липня до відділення поліції №3 (Корабельного ВП) Миколаївського районного управління надійшло повідомлення від 65-річної місцевої мешканки, що близько 2-ї години ночі до її будинку на пр. Богоявленському проникли невідомі особи, вчинили розбійний напад, заволоділи грошовими коштами.

З місця події нападники втекли, нині їх розшукують поліцейські та вживають заходів задля затримання.

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 187 КК України «Розбій, вчинений організованою групою в умовах воєнного або надзвичайного стану». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Поліція звертається із проханням до громадян, які можуть володіти будь якою корисною для слідства інформацією, повідомляти її до відділення поліції №3 Миколаївського районного управління поліції за телефонами (0512) 64-48-97, 40-20-01 або 102.

За повідомленнями від місцевих мешканців, розбійники ввірвалися до будинку ексдиректора заводу «Океан» Миколи Романчука.

ДОВІДКА: Микола Павлович Романчук (екс-директор заводу «Океан») працював головою Миколаївської обласної державної адміністрації у березні — липні 2014 року. 28 липня 2014 року був призначений віце-губернатором області (заступником Вадима Мерікова). У 2016 році після отримання хабара у 100 тис. доларів США було затримано. У нього було знайдено «чорну бухгалтерію». В будинках СБУ та прокуратура в 2016 році відшукали схованки Романчука із золотом, грошима та антикваріатом. Зокрема у нього знайшли золоті зливки, коштовності, старовинні ікони, картини, сотні тисяч доларів у валізах.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button