Суспільство

У Миколаєві створили вже третю робочу групу по відбудові - її очолить Сєнкевич

Попередні дві очолив віце-мер Коренєв, який є підозрюваним у розкраданнях

Цей материал також доступний

В Миколаївській міській раді створили третю робочу групу по розробленню плану відновлення та розвитку громади, про що йдеться у відповіднмоу розпорядженні мера Олександра Сєнкевича від 5 липня.

“З метою організації діяльності та налагодження процесів з розроблення плану відновлення та розвитку Миколаївської міської територіальної громади, керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, – йдеться у розпорядженні

Також затверджено склад робочої групи, головою якоїї став мер Сєнкевич, а його заступниками будуть віце-мери Віталій Луков та Сергій Коренєв. Загалом до складу групи увійшло десять чиновників та чотири представники громадської організації “Агенція відновлення та розвитку”. Контроль за виконанням Сєнкевич залишив за собою.

Зазначимо, що перед цим у міській раді створили вже дві подібні робочі групи. Так, 8 лютого 2023 року в Миколаївській міській раді створено робочу групу по відновленню міста, яке постраждало та зазнало значних руйнувань внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Очолити її довірили віце-меру Сергію Коренєву, який є підозрюваним у розкраданнях, але продовжує безперешкодно їздити за кордон.

Влітку 2022 року було створено робочу групу з відновлення Миколаєва, яку також очолив Коренєв.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button