Суспільство

Зеленський закликав Верховну Раду проголосувати за легалізацію медичного канабісу

Мають бути відповідні наукові дослідження та контрольоване українське виробництво

Цей материал також доступний

Президент Володимир Зеленський підтримав легалізацію медичного канабісу, передає “Ліга”. Про це він сказав під час виступу у Верховній Раді до Дня Конституції України, наголосивши на важливості застосування усіх найкращих світових практик з фізичної та ментальної реабілітації в Україні, якими б складними чи незвичними вони не були. Зокрема, він зазначив, що важливо легалізувати медичний канабіс для усіх, хто цього потребуватиме.

“Щоб всім нашим громадянам, українкам та українцям, не довелося терпіти біль, стрес та травми війни, ми маємо нарешті чесно легалізувати для усіх, хто цього потребує, ліки на основі канабісу”, — заявив Зеленський.

За його словами, мають бути відповідні наукові дослідження та контрольоване українське виробництво. Також президент зазначив, що мають відбутися зміни до стандартів безбар’єрності, які стосуватимуться вимог до містобудування, будівництва громадських просторів, та облаштування громадських транспортів.

“Людина з травмами війни має мати змогу користуватися усім тим простором та можливостями, якими користуються й усі інші”, — додав він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button