Пригоди

Втрачати таких людей є безглуздям: радник Сєнкевича розкритикував рішення мера щодо звільнення Герасимені

Він був абсолютно на всіх обстрілах і прильотах нашого міста

Цей материал також доступний

Радник Миколаївського міського голови Михайло Талпа розкритикував рішення Олександра Сєнкевича щодо звільнення начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Олександра Герасимені через незадовільний стан укриттів, про що він зазначив у своєму дописі на сторінці у Facebook.

“Олександр Герасименя – дякую Вам. Ви – справжній офіцер, справжній захисник свого міста, справжній безстрашний керівник управління, справжній… Мало хто знає, але саме Герасименя був абсолютно на всіх обстрілах і прильотах нашого міста, першим приїзджав та приймав оперативні рішення щодо наступних заходів разом з ДСНС. Інколи по декілька діб без сну та перерв, особливо коли прилітали С-300 (рекорд Миколаєва за одну добу 38 ракет)”, – зазначив Талпа.

Також він наголосив, що, звичайно, простіше було б промовчати, зробити вигляд, що його це не стосується, але внутрішній супротив і відчуття несправедливості змушують хоча б написати слова подяки.

“На жаль, це все нагадує приказку “награждают непричастных и наказывают невиновных”. Хоча, саме він заслуговує на найвищу нагороду за свою самовіддану працю. Саме голос Герасимені в рації сповіщав цілодобово про ситуацію на місці прильоту: загиблі, поранені, пошуки тривають, крани, плити, і т.д. Втрачати таких людей є непомірною розкішшю і безглуздям, навіть, якщо того вимагає інформаційна доцільність. Олександр Герасименя, Вам, моя подяка та повага Ще попрацюємо…”, – додав Талпа.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button