ПригодиСуспільствоТема дня

Протягом тижня мають бути покарані відповідальні за укриття, що визнані незадовільними

Заявив заступник керівника Офісу Президента України

Цей материал також доступний

В багатьох містах України, в тому числі і в Миколаєві, роботу посадових осіб, які відповідають за укриття, визнано незадовільною (нагадаємо, ми писали: Миколаїв – серед міст з найбільшим числом НЕпридатних укриттів).

Уході перевірки укриттів було виявлено критичні порушення. Протягом тижня голови міст та регіонів з погано облаштованими бомбосховищами мають бути покарані, – заявив під час телемарафону заступник керівника Офісу Президента України Олексій Кулеба.

“Це місто Запоріжжя, це Сумська область, Конотопський район, Житомирський район, Київський район. Міста: Київ, Херсон, Чернігів, Одеса, Миколаїв, Харків, Конотоп, Біла Церква. У цих містах робота посадових осіб, які відповідають за стан укриттів, вона визнана незадовільною”, — сказав він.

За словами Кулеби, у зв’язку зі ситуацією, що склалася, Рада національної безпеки і оборони прийняла рішення, що протягом тижня відповідним органам потрібно буде визначитися з дисциплінарними рішеннями щодо людей, які займають керівні посади в перерахованих містах і регіонах і відповідають за укриття.

“І протягом тижня у містах, у регіонах та областях мають бути прийняті рішення щодо цих посадових осіб”, – сказав Кулеба.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button