Пригоди

Масштабна пожежа на авторинку: тушили вогнеборці з усіх районів Миколаєва

Орієнтовна площа загоряння склала 300 кв.м.

Цей материал також доступний

23 червня 2023 року (о 12:44) до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу автомайстерні та складських приміщень для зберігання автотоварів на території авторинку по вул. Троїцькій в Інгульському районі м. Миколаєва. Спочатку до гасіння було залучено 25 вогнеборців та 10 одиниць техніки, – повідомили в ГУ ДСНС України в Миколаївській області.

О 13:34 пожежу було локалізовано на площі 300 кв.м, її причина встановлюється.

Станом на 14:00 на місці працювали вже вогнеборці 1, 2, 3, 4, 5 державних пожежно-рятувальних частин, чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Залучено водовозку, автодрабину, автомобіль повітряного пінного гасіння, тактичний робот “Мagirus Wolf — R”, автопідіймач гідравлічний пожежний. Використовується установка пожежогасіння “Cobra”. Загалом до ліквідації пожежі задіяно 14 одиниць техніки ДСНС та 57 рятувальників.

Загиблих та постраждалих немає.

Зайнявся шиномонтажний центр. За словами очевидців, у приміщенні знаходиться велика кількість використаних шин, які спалахнули від пожежі. Стовп диму здіймався на кілька десятків метрів. Вогонь перекинувся на сусіднє приміщення, де знаходився склад шин. Пожежники відчинили двері болгаркою і почали гасити, – повідомляє видання «Новини-N».

 

 

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button