Пригоди

Вбив жінку та душив її чоловіка: мешканця Миколаївщини "посадили" на 15 років

Трагедія сталася в перші дні 2021 року

Цей материал також доступний

За активної позиції прокурора Первомайської окружної прокуратури 42-річного чоловіка засуджено до 15 років позбавлення волі за вбивство, закінчений замах на вбивство, з метою приховати інший злочин, та крадіжку, про що повідомляє 23.06.2023 року пресслужба Миколаївської обласної прокуратури.

У судовому засіданні доведено, що 1 січня 2021 року зловмисник перебував у свого 48-річного знайомого у селі Токарівка Певромайського району. Під час спільного розпиття алкогольних напоїв між чоловіком та співмешканкою знайомого виникла сварка, в ході якої він декілька раз наніс їй удари в область голови, від чого жінка впала на підлогу, а потім ногою наступив на її шию та здавлював до моменту, поки вона не перестала рухатися та чинити супротив.

Впевнившись, що потерпіла не подає ознак життя та з метою приховати злочин, зловмисник вирішив позбавити життя і її співмешканця. Засуджений схопив потерпілого двома руками за шию та почав із силою її стискати, поки чоловік не перестав рухатися та чинити супротив, після чого покинув місце вчинення злочинів.

Через чотири дні зловмисник скоїв крадіжку особистого майна з автомобіля місцевого мешканця.

Завдяки послідовній позиції сторони обвинувачення та достатній доказовій базі провину зловмисника доведено у повному обсязі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button