Пригоди

П'яний водій джипу наїхав на велосипедиста та залишив його помирати: справа вже в суді

Водію автівки загрожує до десяти років ув’язнення

Цей материал також доступний

Правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт відносно 55-річного водія, який збив велосипедиста, після чого втік з місця ДТП, про що повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що 9 травня 2023 року (близько 23:40) у селі Мостове Вознесенського району водій, керуючи Jeep Grand Cherokee, у стані алкогольного сп’яніння, скоїв наїзд на велосипедиста та зник із місця події. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 33-річний велосипедист від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події.

Згодом поліцейські розшукали зловмисника та слідчі затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі досудове розслідування кримінального провадження за ч.3 ст.286-1 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинили смерть потерпілого» слідчі завершили та направили обвинувальний акт до прокуратури, яка скерувала його до суду для розгляду по суті.

Чоловіку загрожує до десяти років ув’язнення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button