СпортТема дня

Загартовані в Корабельному: спортсмени з Миколаєва - чемпіони Європейських ігор

Вітаємо спортсменів та тренерів!

Цей материал також доступний

Троє молодих учасників серйозних змагань, що починали свій спортивний шлях у Корабельному районі міста Миколаєва (тренуючись в СКПБ “Водолій”) – чемпіони Європейських ігор серед змішаних команд зі стрибків у воду.

Змагання проходили 22 червня 2023 року в польському місті Жешуві. Збірна України була представлена четвіркою кращих спортсменів: Анна Письменська (з Вінниці), Данило Коновалов (представник Миколаєва), Ксенія Байло (колишня мешканка Корабельного району) та Олексій Середа (родом з нашого міста).

Команда набрала 438.3 бали, що й забезпечило перше місце. Це перше європейське золото в історії України в змішаних командних змаганнях! Вітаємо спортсменів та тренерів!

ДОВІДКА:

Цьогоріч Миколаїв на Європейських іграх представляють двоє спортсменів: Данило Коновалов (стрибки у воду: трамплін 1, 3 м, трамплін 3 м, синхрон, команда) та Аліна Полозюк (фехтування на рапірі).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Молодцы , почему только все те чиновники которые годами сидят у корыта спорта , горсовета не создали условия , чтоб эти спортсмены выступали сегодня за наш город ?????? Как можно было [censored] особенно такой талант , к а к этот Середа ?????

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button