Спорт

Нові перемоги: навіть у важкі часи СК «Ілля Муромець» прославляє Корабельний район

Результати змагань у червні 2023 року

Цей материал також доступний

3 червня 2023 року команда СК “Ілля Муромець” приймала участь у турнірі “Open Cup Shinkiokyshinkai Karate СК “Ілля Муромець”. Турнір проходив на узбережжі Чорного моря, у селі Приморське Одеської області. Наші спортсмени виступали двома составами та показали чудові результати, добре відпочили і продемонстрували гарні бої. За підсумком саме каратисти спортивного клубу “Ілля Муромець”, що розташований в Корабельному районі міста Миколаєва, зайняли перше команде місце, виробовши:

– 11 золотих медалей (з них: Бульбах Уляна, Простякова Софія);
– 8 срібних (з них: Асташов Микита, Кушнір Анастасія, Долгов Ілля, Хоміч Олег);
– 4 бронзові медалі.

“А 10 червня 2023 року (буквально через тиждень) наші спортсмени виступили на змаганнях “Відкритий Всеукраїнський Кубок Співдружності“, де нашу команду представили два состави. Спортсмени з с. Приморське і каратисти з м. Миколаєва, в результаті цього турніру, наша команда зайняла третє командне місце”, – повідомляє директор СК “Ілля Муромець” Ігор Долбілов.

На цих всеукраїнських змаганнях нашими спортсменами здобуто:

– 8 золотих медалей (серед переможців – Простякова Софія);
– 4 срібних (друге місце в своїй категорії посіла і Кушнір Анастасія);
– 2 бронзові медалі  (з них: Бульбах Уляна).

«Для каратистів СК “Ілля Муромець” ці два тижні пройшли дуже активно, не дивлячись на воєнні дії, за допомоги тренерів Тальян Даніїла та старшого тренера і директора СК “Ілля Муромець” Долбілова Ігоря, наш клуб продовжує працювати і розвивати дітей та спорт у Корабельному районі, місті Миколаєві і в цілому в Україні», – йдеться в повідомленні від спортивного клубу.

Читайте новини першими

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button