Суспільство

Вже третій керівник йде з «Агенції розвитку Миколаєва», яка так і не запропонувала Стратегію розвитку міста

За словами Ганжул, їй є, чим пишатись

Цей материал також доступний

Директорка створеної на початку першої каденції Олександра Сєнкевича в якості мера задля розробки Стратегії розвитку міста комунальної установи “Агенція розвитку Миколаєва” Ганна Ганжул залишила посаду. Про що вона повідомила на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

“Це була неймовірно чудова пригода довжиною у сім років, три з яких була на посаді керівника. Була в команді засновників Агенціъ розвитку Миколаєва та до вчорашнього дня. За цей час отримала колосальний досвід, тільки за останній рік ми реалізували проектів розвитку Миколаєва близько на 45 000 000 грн. Нагадаю, це позабюджетні кошти. Стала виконуючою обов’язків директорки наприкінці 2019 року, коли установа була на грані ліквідації. І тут впродовж 4 місяців завдяки навичкам антикризового менеджменту разом з Євгеном Гомонюком вдалось усе врятувати. Більше того, за цей час збудували власний бренд, розширили команду професіоналів та залучили нових партнерів для міста. Є чим пишатися. Були і помилки, тому також є над чим працювати. Я щаслива та вдячна своїй команді, нашим партнерам, колегам по міській раді та особисто міському голові за нашу спільну роботу. Попереду багато нових проектів для розвитку Миколаєва та я вже буду в іншій ролі”, – зазначила вона.

Варто нагадати, що це третій керівник установи, який йде зі своєї посади, так і не виконавши головної мети створення агенції.

Нагадаємо, що Миколаївська міська рада розпочала роботу над підготовкою Стратегії розвитку Миколаєва до 2027 року, про що стало відомо під час засідання робочої групи, яка готуватиме проект документу.

Читайте новини першими

Один комментарий

  1. Это не руководитель , это чья то проститутка , которую поставили порулить немного !!!!!!! Как и всюду сидят одни корешки и любовницы !!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button