Пригоди

Миколаїв переплатив за зупинки-укриття майже 6 мільйонів

Держаудитслужба дала свою відповідь на запит

Цей материал також доступний

За зупинки-укриття «Миколаївелектротранс» переплатив майже 6 мільйонів гривень, про що повідомила активістка Юлія Міскевич з посиланням на відповідь Держаудитслужби.

“За результатами перевірки закупівель встановлено, що на порушення норм частин 1 та 2 ст.193 Господарського кодексу України, статей 629 та 901 Цивільного кодексу України, під час виконання договору від 19.10.2022 №328 про закупівлю за предметом “Швидкоспоруджувальний павільйон “Тимчасове укриття” (МАФ) ДК 021:2015:44210000-5 – Конструкції та їх частини» за ідентифікатором UA-2022-10-26-009178-а, внаслідок документального не підтвердження витрат, КП ММР «Миколаївелектротранс» зайво сплачено коштів постачальнику ТОВ “ІБФ “ЕЛІТМАЙСТЕР” (код ЄДРПОУ 42891325) на загальну суму 5 834,27 тис.грн., чим завдано шкоди (збитків) КП ММР “Миколаївелектротранс” на цю ж суму”, – йдеться у відповіді Управління Південного офісу Держаудитслужби України.

Також сама активістка прокоментувала цю відповідь аудиторів:

“До війни був пі*здинг, під час війни – мародерство. До чого це я? Памʼятаєте, коментар від міського голови нашого міста під моїм постом про укриття? Нагадаю: «Юля, спасибо, что накинула дерьма на вентилятор”. Отже, Дякую. Але Дякую Держаудитслужбі. За відповідь на моє звернення до них від 11.12.22 р. Нешановні депутати міської ради, а ви і далі продовжуйте “Здійснювати преміювання міського голови щомісячно в межах затвердженого фонду преміювання та економії коштів на оплату праці в розмірі 100 відсотків посадового окладу, надавати йому матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань в розмірі посадового окладу та допомогу на оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати при наданні щорічної відпустки відповідно до наказу міського голови для працівників виконавчого комітету Миколаївської міської ради”. Є ж за що. Команду набрав собі – супер. Але щось вони працюють не на місто. І ще. Сподіваюсь, що “член команди” директор КП Сметана не зможе покинути країну, після закінчення його контракту з міською радою”.

Читайте також: Вартість завищена майже втричі: у Миколаєві – скандал через бетонні укриття на зупинках

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button