Суспільство

Миколаєвців запрошують на презентацію проєкту реконструкції палацу культури "Корабельний"

Його будівля була зруйнована у липні 2022 року в результаті обстрілу російськими військами

Цей материал також доступний

У вівторок, 6 червня 2023 року, о 18:00 за київським часом на платформі Zoom відбудеться презентація проєкту міської регенерації KORABEL KULTURAL PARK, про що повідомляє пресслужба Миколаївської міської ради.

Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією. Під час заходу Олена Гординська презентує проєкт переосмислення використання території Миколаївського міського палацу культури «Корабельний» у Корабельному районі, будівля якого була зруйнована у липні 2022 року в результаті ворожого обстрілу. Проєкт міської регенерації KORABEL KULTURAL PARK (арх. Олена Гординська та архітектурне бюро Altereco) у 2023 році став одним із переможців італійського конкурсу DesignForPeace в Римі.

Крім цього, Євген Поляков розкаже про стратегічне планування майбутнього міста Миколаєва разом з партнерами з ЄЕК ООН, Італії та Данії. А також про локальні проектні пропозиції і пошук рішень з відбудови об’єктів районного значення.

Наосилання на подію у Facebook

Нагадаємо, що 5 липня 2022 року російські окупанти зруйнували ракетою будівлю Палац культури у Корабельному районі Миколаєва.

Раніше повідомлялося: Італійці створили концепт відбудови палацу культури “Корабельний”

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button