Суспільство

"У Корабельний і так погано ходять, а ще й мотлох такий", - миколаївці знов скаржаться на маршрутки

Містяни просять контролювати зовнішній і технічний стан машин на маршруті

Цей материал також доступний

Сьогодні, 29 травня 2023 року, Олена К. поскаржилася на стан громадського транспорту, що курсує маршрутом №53, написавши в группі “Contact center при Миколаївській міській раді” в соціальній мережі Facebook щодо маршрутного таксі з держномером ВЕ6324ЕХ:

25 травня їхала в маршрутці №53. Йшов дощ, сіла на останні сидіння, біля дверей. Мало того, що всі двері на шарнірах, погано зачиняються, через них летить усе в салон (дощ, узимку сніг), сидіння мокрі, а під час дощу ще й брудні. Через двері й гнилі сходинки з дірками в салон летить бруд. Машини старі, зняті з колишніх маршрутів 52 і 1.

У Корабельний район і так практично не ходить транспорт, особливо по Чигрина (зараз це вулиця Погранична, – прим. ред.), після 17:00, так ще й мотлох такий.

Велике прохання проконтролювати зовнішній та технічний стан машин. І не випускати таких на маршрут. А за можливості за 53 маршрутом пустити хороші маршрутки. У вихідні дні по Чигрина взагалі виїхати з роботи нічим, потрібно йти на проспект”, – додала жінка, опублікувавши фото свого вигляду, коли вона вийшла з маршрутки.

Анатолій Ж. в коментарях також виклав фото своєї мокрої штанини, написавши: “Це теж із 53 маршруту, але маршрутка інша (з жовтими номерами). Як були сараї, так і лишилися.”

У “Контакт-центрі” зазначили, що звернення громадянки передано на виконання в Управління транспортного комплексу Миколаївської міськради, а на його розгляд виділено ще майже 7 днів.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button