СуспільствоТема дня

Питання водопостачання Миколаєва вирішено, - Кім

З Офісом Президента вже була нарада

Цей материал також доступний

Офіс Президента та Кабінет міністрів України знайшли варіант для вирішення проблеми водопостачання міста Миколаєва, але потрібен час на реалізацію цього проекта. Про це зазначив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім в інтерв’ю Deutsche Welle.

“З Офісом Президента вже була нарада… Я не можу про це казати зараз, я думаю, ми повинні дочекатися, коли інформаційно скаже Офіс Президента.

Але можу сказати: урядом і Офісом президента це питання вирішено. На реалізацію треба ще певний час”, – сказав голова Миколаївської ОВА.

На питання, чи не жалкує влада про своє рішення заповнити трубопровід в місті солоною водою з лиману, Кім відповів:

“Ну й що? 90% води використовується технічно. Люди потерпали від незручності, коли набирали й носили питну воду. Я вважаю, що це рішення правильне, тому що не сталося ніякої гуманітарної чи екологічної катастрофи. Попереду – витрати грошей, це зрозуміло, так, будемо відновлювати. Саме це якраз і вирішується”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. Я, людина з власним іменем :Ігор, українець, народ України - сповіщаю місцеві органи влади: згідно Загальної декларації прав людини. Ст 6, в котрій сказано: «Кожна людина, де б вона не перебувала, має право на визнання її правосуб’єктності», заявляю, що я є людина в правовому статусі людина.
    Згідно верховенства права, визнаного Конституцією України (КУ), чиновники всіх рівнів зобов`язані виконувати вимоги та норми міжнародних договорів на інших нормативно-правових актів, визнаних Україною як державою. В КУ. Ст 3 сказано: «Держава відповідає перед людиною за свою діяльність»
    Сповіщаю вас, СЕНКЕВИЧ ОЛЕКСАНДР ФЕДОРОВИЧ, що ви, як керівник державного органу, ПОСАДОВА ОСОБА порушуєте міжнародне законодавство на дотримання якого Україна як держава дала згоду, порушуєте вимоги КУ. Підсумовуючи вашу діяльність на посту міського голови, заявляю:
    Ви втратили довіру народу.
    Згідно «Конвенции о предупреждении преступления геноцида и наказании за него», ст 2, «с) предумышленное создание для какой-либо группы таких жизненных условий, которые рассчитаны на полное или частичное физическое уничтожение ее;»
    Згідно Конституції України людина має право на життя (ст 27). Наявніть питтєвої води для природніх потреб людини – обо‘язкова умова життєзабезпечення.
    На протязі більше 1-го року ви не прийняли жодних дієвих кроків для забезпечення природніх умов життя людини, порушуєте м-народне законодавство, КУ та Закон України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення».
    Жодним законом не передбачено забезпечення місць проживання людей технічною водою, або рідиною яка схожа на технічну воду. Зі згоди міської та обласної влади приватна структура МИКОЛАЇВВОДОКАНАЛ в особах його працівників мають нахабство ПРОТИЗАКОННО вимагати від людей плату за користування водою яка не відповідає якості питної.
    Я, людина з власним іменем Ігор ВИМАГАЮ від вас та вашою численної команди помічників в термін до 1-го липня 2023 року відновити подачу питної води по водопровідній мережі міста.
    Господь не стоїть осторонь подій на Землі… Господь підказує людині та посадовим особам мовою життєвих обставин, дає час на оцінку дій та час на виправлення особистих та службових помилок. Можливо ця вимога від людини примусить вас зупинитися та скерувати свою діяльність на користь народу України.
    Видалення тексту цієї вимоги може викликати містичну послідовність подій в житті особи, яка видалить або скорегую на свій розсуд текст мого СПОВІЩЕННЯ-ВИМОГИ - цим самим заперечить волі людини.
    Текст вимоги - моя інтелектуальна власніть. Забороняю використовувати частково або повністю виявлення волі людини для отримання особистого прибутку. Дозволяю розповсюдити текст цієї вимоги людини тільки для доведення до відома чиновникам змісту .
    Маю Честь. Автор: Ігор.

    1. Игорь, я из другого города, но очен вас понимаю и поддерживаю. Вы большой молодец. Написано все верно. Надеюсь виноватые получат по заслугам, а народ будет обеспечен водой. Правду говоря, я была в шоке, когда узнала, что Николаев до сих пор без питьевой или пресной воды. Настоящий геноцид!!!

  2. ЗАТВЕРДЖЕНО
    постановою Кабінету Міністрів України

    від 26 травня 2004 р. №693

    ПОРЯДОК
    накладення штрафів за порушення
    законодавства про рекламу:
    Недотриманні встановлених законом вимог щодо змісту реклами;

    порушенні порядку розповсюдження реклами, якщо вона розповсюджується ними самостійно;

    п’ятикратної вартості виготовлення реклами — на виробників реклами, винних у порушенні прав третіх осіб під час її виготовлення;
    Ви не можете пропонувати рекламу, бо це не входе в обов'язки мера: катувати і гвалтувати народ: вивчайте міжнародне законодавство
    Європейська конвенція про запобігання катуванням чи нелюдському або такому, що принижує гідність, поводженню чи покаранню
    Документ 995_068, чинний, поточна редакція — Ратифікація від 24.01.1997, підстава - 33/97-ВР
    ( Остання подія — Набрання чинності для України міжнародного договору, відбулась 01.09.1997

  3. Игорь, мне кажется., что вы бездельник, потому что такое может написать, только дармоед. Нормальный человек, который хоть раз был у руля, такую ересть не написал.
    э

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button