Суспільство

Співвласник заводу «Океан» Микола Капацина став кандидатом на почесного Консула Данії в Миколаєві

Про це повідомляє Миколаївська ОВА

Цей материал також доступний

У п’ятницю, 19 травня, до Миколаєва з робочим візитом прибула делегація на чолі з послом Королівства Данії Олє Міккельсен. Серед делегатів був бізнесмен, співвласник суднобудівного заводу «Океан», депутат Миколаївської міської ради Микола Капацина.

Про це повідомляє Миколаївська обласна військова адміністрація.

“До складу делегації увійшли віцепрезидент державного інвестиційного фонду Данії Коре Андреасен, радник з питань розвитку Посольства Данії Василь Заліщук та кандидат на почесного Консула Данії в Миколаєві Микола Капацина”, – йдеться в повідомленні.

У рамках візиту відбулась зустріч із заступниками начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Валентином Гайдаржи та Миколою Маріновим, керівником Миколаївського офісу UST – Ukraine Support Team Дмитром Тарасенком й директором департаменту економічного розвитку та регіональної політики Олександром Корольовим.

Сторони обговорили подальші напрями співпраці та перспективні проєкти, які будуть реалізовуватись не тільки в межах міста Миколаєва, а й в межах тих територій області, які найбільше постраждали від збройної агресії військ рф. Окрім цього представники Данії презентували програму кредитування Миколаївського бізнесу та муніципального сектору.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button