Пригоди

В Миколаєві вантажівка задавила жінку похилого віку на пішохідному переході

Допомогти потерпілій вже було неможливо

Цей материал також доступний

20 травня 2023 року (приблизно о 10:00) на перехресті вулиць Пушкінська та Адміральська у Миколаєві 24-річний водій вантажівки MAN у з’єднані з напівпричепом скоїв наїзд на жінку, яка перетинала проїзну частину, попередньо, на заборонений сигнал світлофору по регульованому пішохідному переходу, – повідомили в поліції.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 83-річна жінка загинула на місці події.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками ч. 2 ст. 286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого». Санкція статті передбачає до восьми років ув’язнення. Правоохоронці встановлюють обставини та причини автопригоди.

“Фура їхала вул. Пушкінській, з боку вул. Великої Морської, у напрямку Інгульського мосту. Відразу за перехрестям з вулицею Адміральською водій відчув поштовх, тут же зупинився, вийшов із машини і побачив, що під автомобілем лежить нерухоме людське тіло.

Допомогти потерпілій вже було неможливо – її голова була повністю розчавлена ​​важким колесом великовантажного транспорту. Водій МANу стверджує, що не бачив пішохода, і яким чином жінка похилого віку опинилася під колесами, не має жодного уявлення. Також, за його словами, він їхав на зелений сигнал світлофора, – повідомляють «Новини-N».

ДТП, смерть, вантажівка, фура
ДТП

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button