ПригодиСуспільствоТема дня

Це диво: медики в Корабельному врятували життя чоловіка з ножовим пораненням серця

Мати пораненого безмежно вдячна медпрацівникам за їхній професіоналізм

Цей материал також доступний

Жителька Корабельного району міста Миколаєва О. безмежно вдячна всім медпрацівникам, що мають відношення до порятунку її сина М., якого пізно ввечері 9 травня 2023 року було госпіталізовано до міської лікарні №5 без ознак життя. Про це жінка написала до редакції “Корабелів.Інфо“:

“…Телефонний дзвінок шокував мене страшною новиною: мені повідомили, що мій 29-річний син внаслідок нападу на нього, отримав три важкі проникні ножові поранення і без ознак життя був доставлений бригадою швидкої допомоги до реанімаційного відділення міської лікарні №5. Дуже хочу висловити подяку цим співробітникам швидкої допомоги, які негайно виїхали на виклик, цим ангелам-рятувальникам, які, проявивши свій професіоналізм, людяність, оперативно довезли мою дитину до операційного столу, заощадивши дорогоцінні хвилини, які дозволили врятувати йому життя.

Немає таких слів, якими я хотіла б і могла висловити свою безмежну материнську подяку лікарю-хірургу Костянтину Сергійовичу Козульку, лікарю-анестезіологу Володимиру Миколайовичу Місюрі, медсестрі-анестезистці Анастасії Володимирівні Лагодній, які боролися за життя мого сина протягом усієї ночі, витягуючи його з того світу. Лікарі виявили ангельське милосердя та людську відвагу, взявшись за цю операцію при трьох найважчих глибоких пораненнях у ділянці грудної клітини з ураженням серця у пацієнта. Я впевнена, що професіонали оцінять унікальність операції, а найголовніше, її результат, який є справжнім дивом, створеним золотими руками.

Окремо хочу подякувати всьому медперсоналу відділення анестезіології інтенсивної терапії на чолі із завідувачем Олександром Вікторовичем Брядком за ставлення та турботу про мого сина. Скільки буду жити, стільки пам’ятатиму і дякуватиму кожному з вас. Кожен з вас – Людина і Професіонал з великої літери, ви не просто врятували мого сина, ви врятували моє життя. Низький Вам уклін!”

Нагадаємо, ми писали:
“Нежные умелые руки и “золотые” сердца”: николаевцы благодарны медикам больницы в Корабельном

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button