ПригодиСуспільствоТема дня

Був вірний Україні до останньої хвилини: триває збір підписів за присвоєння звання Героя воїну з Миколаївщини

Дмитренко Володимир загинув під час виконання бойового завдання

Цей материал також доступний

В лютому 2023 року Україна втратила свого вірного сина, захисника та мужнього солдата – 35-річного Володимира Дмитренка з Миколаївщини. Родичі та друзі просять усіх небайдужих підтримати петицію про присвоєння почесного звання Героя України молодшому сержанту Збройних Сил України Володимиру Дмитренку посмертно.

Володимир родом з села Шевченкове Миколаївської області, народився 23 грудня 1987 року. В 2016 році став до лав Збройних Сил України та брав участь в бойових діях на сході нашої держави, вже тоді він чітко зрозумів: ворогу прощення не буде та він повинен нести відповідальність за всі свої злочини. З початком повномасштабного вторгнення росії на територію України, Володимир служив в 79 десантно-штурмовій бригаді. Він щиро любив Україну та був вірний їй до останньої хвилини свого життя.

“Володимир з позивним «Шахид» був вірний військовій Присязі. У бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, загинув 17 лютого 2023 року“, – сказано в петиції до Президента, яку ініціювала Катерина Безручко, сестра бійця.

Так, під час виконання бойового завдання в районі міста Марʼїнка Донецької області, Володимир отримав травми, несумісні з життям, і, на жаль, загинув. Без батька залишились двоє неповнолітніх дітей (10-річний Данило та 6-річна Аліса). За жахливим збігом обставин, дружина Володимира Анастасія в цій жорстокій війні втратила не лише свого коханого чоловіка, але й двох своїх братів.

Рідні та близькі Володимира поставили собі мету – зібрати необхідну кількість підписів до петиції для присвоєння йому почесного звання Герой України.

Українці як ніколи єдині, разом ми можемо зробити навіть неможливе, безліч таких прикладів є в нашій історії. Тож просимо підтримати сімʼю Володимира та якнайскоріше зібрати необхідні підписи. Для кожної родини, яка втратила свого героя, – це важливий крок.

Ми як нація незламних повинні шанувати та памʼятати своїх героїв.
Низько вклоняємося родині полеглого Героя!

Нагадаємо про ще один збір підписів: “Загинув за наше майбутнє”: донька воїна з Миколаєва – Олексія Жидких – просить Президента про звання Героя України

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button