ПригодиСуспільство

"Полювання на потвор": у Корабельному розшукують хуліганів, що псують громадське майно

Активісти запропонували встановити відеоспостереження в парку "Богоявленський"

Цей материал також доступний

Активісти Корабельного району міста Миколаєва хочуть знайти хуліганів, які псують громадське майно в парку “Богоявленський“, а також зайти того, хто зняв державні символи, розташовані біля джерела – прапори України.

“Хочу звернутись до тієї потвори, яка посміла зняти два прапори України! Можливо, і вона це побачить. Так ось! “Замість прапора України, будеш висіти ТИ”. Це потрібно буди якою конченою потворою… Відкриваємо полювання на потвор нелюдських. А ще! Потвора, яка пошкодила орбітрек (тренажер), який громада учора поставила, так ось! “Щоб тебе так понівечило, як ти понівечив орбітрек”, – написав активіст Віктор.

Окрім цього, він запропонував місцевій громаді встановити відеоспостереження: “P.S. Потрібно установити камери відеонагляду, це вартує коштів… Як поступимо, громадяни???”

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Давно пора установить видеонаблюдение на домах напротив остановок, игровых и детских площадок, скверах и зонах отдыха. Находить и наказывать очень строго [censored] никакой жалости к ним, так же как они не жалеют и не ценят труд, материальные и моральные ценности общества.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button