Пригоди

Заїжджі хулігани влаштували бійку та пограбували миколаївців на заправці

На Миколаївщині завершено розслідування стосовно трьох мешканців Кіровоградської області, які спровокували конфлікт на АЗС, під час якого відкрито заволоділи мобільними телефонами опонентів, документами на автомобіль, а також позбавили волі одного з потерпілих.

Про це повідомляє прокуратура Миколаївської області.

У лютому 2023 р. троє мешканців Кіровоградської області на автозаправній станції у селі Восіятське Вознесенського району Миколаївської області спровокували конфлікт із місцевими жителями. Під час конфлікту одному з чоловіків завдали легких тілесних ушкоджень, забрали у нього мобільний телефон та документи на автомобіль. У другого чоловіка вони також відібрали телефон, а крім того – «позбавили волі». Як саме це виявилося, у прокуратурі не уточнили.

Зловмисники перебувають під вартою.

Вознесенською окружною прокуратурою обвинувальний акт направлено до суду за фактами навмисного легкого тілесного ушкодження; викрадення офіційних документів, скоєне в особистих інтересах, незаконне позбавлення волі, скоєне групою осіб та грабіж, скоєний в умовах воєнного стану (ч.2 ст. 125, ч. 1 ст. 357, ч. 2 ст. 146, ч. 4 ст. .186 КК України).

За вказані кримінальні правопорушення підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button