Пригоди

На Миколаївщині окупанти били більше двох разів по понад 3000 цивільних об'єктах

Цілили вони і в будинки, які вже були відновлені після обстрілів

Цей материал також доступний

З початку повномасштабного вторгнення в Миколаївській області російськими окупантами було пошкоджено чи зруйновано понад 17 тисяч цивільних об’єктів, а в частину споруд і будівель вони влучали два і більше разів, про що повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім в ефірі телемарафону.

«17 000 пошкоджених чи зруйнованих об’єктів. У нас деякі об’єкти є, ми все це зараз систематизуємо, де є потрапляння двічі. Наприклад, у будинок потрапили, ми відновили, а в нього знову поцілили. Тобто  маємо близько 14 000 об’єктів і ще 3000 – по яких влучили більше двох разів. Це ми фіксуємо прильоти по будівлях», – сказав Кім.

Також він зазначив, що під час останнього обстрілу Снігурівки окупанти вдарили по трьох об’єктах, де до того стояли російські війська.

«Тобто, у них немає розвідки, вони не бачать, що відбувається, але вони вдарили туди, де самі знаходилися під час окупації, роблячи висновок, що там хтось буде розміщений. Але там були три порожні будинки», – розповів Кім.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button