ПригодиТема дня

Загиблі підлітки, численні руйнування: нічний обстріл Миколаївщини російськими окупантами

Великдень 16 квітня 2023 року почався не святково

Цей материал також доступний

Миколаївська обласна військово адміністрація надала інформацію щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу, станом на ранок 16 квітня.

Вчора, 15 квітня, о 10:00 ворог здійснив обстріл населеного пункту Горохівської громади Баштанського району. Пошкоджено будівлю дитячого садку та клубу. Без постараждалих.

Вночі сьогодні, 16 квітня, о 02:20 ворожого ракетного обстрілу зазнала Снігурівська громада. Попередньо, зенітно-ракетними системами С-300. В одному з населених пунктів громади внаслідок обстрілу загинули двоє підлітків 2005 р.н. (17-річний хлопець та 18-річна дівчина). Пошкоджено житлові будинки, навчальний заклад, приватне підприємство.

Крім того, в місті Снігурівка в наслідок сьогоднішнього нічного обстрілу пошкоджено два навчальні заклади, лікарню, будинок культури та житлові будинки. За попередньою інформацією, без постраждалих.

У місті Миколаєві, а також у Миколаївському, Первомайському та Вознесенському районах вчорашній день та сьогоднішня ніч пройшли відносно спокійно, – сказано в повідомленні ОВА.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button