Суспільство

«Миколаївоблтеплоенерго» розпочало роботи з повірки, ремонту та заміни лічильників

Підприємство готується до наступної зими

Цей материал також доступний

ОКП “Миколаївоблтеплоенерго” розпочало роботи з чергової метрологічної повірки, ремонту та заміни вузлів комерційного обліку теплової енергії, про що повідомляє прес-служба підприємства.

“Дані заходи підприємство виконує за рахунок плати за абонентське обслуговування за індивідуальними договорами на постачання теплової енергії. Кошти від якої, у тому числі, спрямовуються на ремонт, чергову метрологічну повірку або ж заміну комерційних вузлів обліку теплової енергії на сучасні та вищого класу, у разі якщо ті не пройшли повірку/ вийшли з ладу/ збіг термін їхньої експлуатації. Зауважимо, що на підприємстві на абонентському обслуговуванні знаходиться 1270 лічильників тепла. Цьогоріч у міжсезоння фахівці планують провести чергову метрологічну повірку 407 та відремонтувати понад 60 приладів обліку тепла”, – йдеться у повідомленні.

Отримати консультацію фахівців відділу контролю збуту теплової енергії щодо функціонування приладів обліку теплової енергії можна за телефонами:
050 028 43 98
050 493 52 48
kontrol.zbut@gmail.com

Нагадаємо, наразі щомісячна плата за абонентське обслуговування становить:
33, 74 грн/міс – у розрахунку на одного абонента за наявності комерційного приладу обліку, з врахуванням внесків на обслуговування та заміну приладів обліку;
23, 21 грн/міс – у розрахунку на одного абонента за відсутності вузла комерційного обліку, без врахування внесків на обслуговування та заміну приладів обліку.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button