Пригоди

Кім заявив про відновлення роботи підприємств та інфраструктури на Миколаївщині

Робота постійна, в ОВА намагаються про це не говорити, щоб не інформувати ворогів

Цей материал також доступний

Станом на 10 квітня у Миколаївській області розглядають можливості відновлення роботи великих підприємств, зокрема, за допомогою інвесторів та уряду, про що в ефірі інформаційного телемарафону розповів начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім. За його словами, підприємства, які через бойові дії були змушені припинити свою роботу, через відсутність виробництва не мають змоги сплачувати податки.

“Минулої п’ятниці (7 квітня — прим.) відбулась виїзна нарада в Снігурівській громаді, на деокупованій території, під головуванням міністерки економіки України Юлії Свириденко. Одним з ключових питань обговорення було відновлення роботи бізнесу. Є конкретні підприємства, яким зараз Уряд буде сприяти у відновленні”, — сказав він.

Також у відновленні роботи підприємств допомагають інвестори.

“Сьогодні у мене відбулась зустріч з представниками підприємства, які планують тут відкрити діяльність. Тобто це постійна робота, результат якої можна буде побачити в логічні терміни, 9 місяців — це дуже швидко, а зазвичай — півтора-два роки”, — сказав Кім.

За його словами, станом на 10 квітня триває відновлення великого заводу на Миколаївщині, проте якого саме, в цілях безпеки, не розголошують.

“Робота постійна, ми намагаємось про це не говорити, щоб не інформувати ворогів”, — пояснив Віталій Кім.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button