Пригоди

ДТП на Миколаївщині: п'ятеро постраждалих, у тому числі двоє дітей

Повідомляє поліція Миколаївської області

Цей материал також доступний

Слідчі встановлюють обставини автопригоди, у якій зазнали травмувань п’ятеро осіб, у тому числі двоє дітей, про це повідомляє поліція Миколаївської області.

У суботу, 1 квітня приблизно о 20:00 на 119 км автодороги М-14 «Одеса-Мелітополь-Новоазовськ» біля с. Половинки Веснянської громади Миколаївського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів Hyundai Н1 та Renault Megane, під керуванням 43-річного співробітника поліції, який перебував поза службою на власному авто.

“Внаслідок зіткнення транспортних засобів водій Renault та його пасажири 40-річна жінка і двоє дітей 18-ти та 13-ти років отримали тілесні ушкодження. Потерпілих із різними ступенями тяжкості доставили до медичних закладів. Згодом до лікарні звернувся і 56-річний водій Hyundai, де його госпіталізували”, – повідомляють правоохоронці.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками кримінального правопорушення, попередньо, ч. 1 ст. 286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі.

Поліцейські з’ясовують усі обставини автопригоди та призначено службове розслідування обставин автопригоди.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди звернутись за телефонами 380 (67) 518 66 21, 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button