Пригоди

Мешканець Миколаївщини намагався за $2000 відкупити від мобілізації двох синів

Його затримали правоохоронці

Цей материал також доступний

У Миколаївській області правоохоронці затримали 60-річного чоловіка, який за 2000 доларів намагався підкупити керівника відділення обліку та мобілізаційної роботи одного з відділень районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки області, повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

“У такий спосіб чоловік хотів, щоб посадовець сприяв ухиленню від проходження військової служби за мобілізацією його двох синів. Під час надання посадовцю неправомірної вигоди зловмисника затримали слідчі Вознесенського районного управління поліції разом із оперативниками Управління стратегічних розслідувань Миколаївської області та за процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури. Грошові кошти правоохоронці вилучили”, – йдеться у повідомленні.

60-річного фігуранта слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За вказаним фактом слідчі здійснюють досудове розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України “Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі”.

Нині затриманому слідчі повідомили про підозру.

За надання службовій особі неправомірної вигоди чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button