Суспільство

В мерії розповіли, як далі будуть зносити бігборди та МАФи в Миколаєві

В теплу пору року ця робота триватиме більш активно. ВІДЕО

Цей материал також доступний

Міська влада продовжить активно зносити бігборди, яких в Миколаєві залишилось ще біля 400, про що в інтерв’ю телеканалу “МАРТ” повідомив директор департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Андрій Єрмолаєв.

“Обиралися за принципом військової доцільності. Ми виїжджали на місце, нас зустрілачи представники Сил оборони, показували, які їм заважають. Бігборди, якщо на вулиці стоять, то це зручний орієнтир для артилерії ворога.

Буквально ми цілі вулиці прибирали від бигбордів, і працював не тільки наш департамент, працювало багато комунальних підприємств, бувало саме військові під нашим наглядом прибирали, бо часу не було. Тільки наш департамент прибрав 250 бігбордів”, – сказав він.

Також Єрмолаєв зазначив, що департамент архітектури провів ревізії тих бігбордів, які ще залишилися в місті.

“Як не дивно, в місті залишилося більше 400 бігбордів. Я вважав, що їх набагато менше. Вони обстежили більшу частину цих бігбордів, вже на 73 є приписи на демонтаж – за неохайний стан, через закінчення строку дозволів. В цьому році наші працівники вже встигли попрацювати і знесли 5 бігбордів в районі кільця автовокзалу. Зараз теплішає, тому будемо продовжувати далі зносити”, – сказав чиновник.

В то же час він додав, що в місті поки не будуть зносити кіоски, якщо там працюють люди.

“Обираємо за таким принципом: якщо вони зачинені, неохайні, не працюють, – то прибираємо. Ми розуміємо, що земельні питання міська рада зараз не дуже розглядає, і зараз велика кількість цих питань не на часі, але ж людям треба якось працювати, ми розуміємо, що заводи зачинені. Ці МАФи, в яких працюють люди, ми не чіпаємо. А ті, що стоять занедбані та зачинені, ми прибираємо, нічого їм на вулицях міста робити”, — сказав Єрмолаєв.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button