Пригоди

Через негоду сталися відключення світла в Миколаївській та ще 11 областях України

При цьому в енергосистемі зберігається достатній резерв потужності

Цей материал також доступний

Через негоду (штормовий вітер, сніг з дощем) та пошкодження у мережах операторів систем розподілу 29 березня 2023 року є значні знеструмлення споживачів у 12 областях України: Житомирській, Вінницькій, Хмельницькій, Чернівецькій, Київській, Чернігівській, Черкаській, Миколаївській, Одеській, Кіровоградській, Дніпропетровській та Сумській, про що повідомили в “Укренерго”.

“Ремонтні бригади обленерго працюють над усуненням пошкодження та відновленням електропостачання. СПОЖИВАННЯ підвищилось через похолодання. ГЕНЕРАЦІЯ: Виробництва електроенергії достатньо для покриття споживання. Зростання споживання покривається переважно за рахунок збільшення виробництва електроенергії на атомних електростанціях, а також іншими видами генерації. При цьому в енергосистемі зберігається достатній резерв потужності. Імпорт електроенергії на несуттєвому рівні.

ОБМЕЖЕННЯ: Через пошкодження ключових високовольтних підстанцій, які були завдані агресором протягом останніх шести місяців, надійність живлення споживачів більшості регіонів України значно знижена”, – йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button