Пригоди

У Миколаєві водій MAN задавив пенсіонера

Йому загрожує до 8 років позбавлення волі

Цей материал також доступний

У Миколаєві водій MAN завдав смертельних ушкоджень пенсіонеру, який перетинав проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу, про що повідомляє Головне управління Національної поліції України в Миколаївскій області.

“Вчора, 28 березня, приблизно о 7:45 в районі перехрестя вулиць 3-ї Воєнної та Каразіна у Миколаєві сталася дорожньо – транспортна пригода за участі автомобіля MAN, під керуванням 27-річного водія, та пішохода, який перетинав проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок автопригоди 83-річний пішохід із тілесними ушкодженнями був доставлений до медичного закладу, де згодом помер”, – йдеться у повідомленні.

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого”. Санкція статті передбачає покарання до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліцейські встановлюють обставини та причини автопригоди.

Правоохоронці просять громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини ДТП, повідомити її до відділення поліції № 1 Миколаївського районного управління за телефонами (0512) 53-19-05, 44-80-06 або 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button