Суспільство

На трасі "Дніпро – Миколаїв" почали демонтувати недіючі блокпости

Також почали відновлювати системи дорожнього огородження

Цей материал також доступний

Для забезпечення безпеки руху на автомобільній дорозі Н-11 “Дніпро – Миколаїв” почали демонтувати недіючі блокпости та відновлювати системи дорожнього огородження, про що повідомила Служба автомобільних доріг у Миколаївській області.

“На ділянках автомобільної дороги загального користування державного значення Н-11 “Дніпро – Миколаїв” (через м. Кривий Ріг) між м. Миколаїв та с. Калинівка у межах виконання робіт з поточного середнього ремонту, протягом 2021 року було влаштовано сучасну систему дорожніх обмежувачів “Нью-Джерсі”. Даний вид бар’єрного огородження складається із конструктивних елементів з пластичного бетону та сприяє значному зниженню наслідків аварій на автодорогах, профіль “Нью-Джерсі” знижує ризик перевертання транспортного засобу при зіткненні. З початком військової агресії російської федерації значна частина блоків системи “Нью-Джерсі” на ділянках автомобільної дороги Н-11 була використана українськими захисниками, з метою оперативного зведення блокпостів та фортифікаційних споруд для оборонних потреб. Оскільки на території Миколаївській області значно зменшено пряму загрозу бойових дій, Службою автомобільних доріг у Миколаївській області вживаються заходи по демонтажу недіючих фортифікаційних захисних споруд та блокпостів на автомобільних дорогах загального користування державного значення області”, – йдеться у повідомленні.

Станом на теперішній час підрядним підприємством Служби автомобільних доріг частково відновлено систему дорожніх обмежувачів на ділянці траси Н-11, так як певна кількість бетонних блоків не придатна для подальшого використання. Згодом буде здійснено повне відновлення бар’єрного огородження “Нью-Джерсі” в межах експлуатаційного утримання доріг.

Служба автомобільних доріг у Миколаївській області закликає всіх водіїв транспортних засобів дотримуватись правил дорожнього руху та не перетинати розділювальну смугу в непередбачених для цього місцях (проміжки тимчасово відсутнього огородження “Нью-Джерсі”).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button