Пригоди

Вбивство в Корабельному районі: під час п'яної сварки чоловік зарізав свого знайомого

Зловмисник перебував у гостях у потерпілого, де вони разом вживали спиртні напої

Цей материал також доступний

У Корабельному районі Миколаєва 61-річний чоловік зарізав свого 69-річного знайомого, про що повідомив Відділ комунікації поліції Миколаївської області

“До відділення поліції №3 (Корабельного ВП) Миколаївського районного управління надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що на території домоволодіння він виявив мертвим свого 69-річного знайомого. Судово-медичний експерт оглянув труп потерпілого та виявив на його тілі ножові поранення. Вжитими слідчо-розшуковими заходами оперативники обласного главку та відділення поліції №3 МРУП за участі відділу криміналістичного аналізу встановили, що до скоєння злочину причетний 61-річний товариш потерпілого”, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські з’ясували, що того дня зловмисник перебував у гостях у потерпілого, де вони разом вживали спиртні напої. Між чоловіками виникла сварка, в ході якої злочинець наніс ножові поранення потерпілому.

З місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину – ніж, та направили його на експертне дослідження.

Оперативники доставили зловмисника до відділку поліції, де слідчі затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу. Наразі розслідування триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button