Пригоди

ДТП у Миколаєві: Mercedes збив 11-річного школяра на переході

Про стан дитини поки що нічого не відомо

Цей материал також доступний

Вдень 8 березня 2023 року на проспекті Центральному в Миколаєві (в районі перетину проспекту з вул. 4-ю Слобідською) водій мікроавтобуса Mercedes-Benz допустив наїзд на 11-річного хлопчика, який перетинав проїзну частину, за попередніми даними, по нерегульованому пішохідному переході, – повідомили в поліції.

Внаслідок дорожньою-транспортної пригоди неповнолітнього з тілесними ушкодженнями доставили до медичного закладу. Наразі слідчі встановлюють усі обставин ДТП.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди, звернутись за телефонами: 067-518-66-21 або 102.

Mercedes їхав проспектом, з боку вул. 6-ї Слобідської у напрямку вул. Садової. У районі перетину з вул. 4-ю Слобідською мікроавтобус збив хлопчика, який переходив вулицю по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок ДТП дитину з численними травмами доправили до лікарні. Про її стан поки що нічого не відомо. Мікроавтобус отримав механічні пошкодження, – повідомляє видання “Новини-N.

ДТП
ДТП

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

    1. Все залежить від водія, який сидить за кермом. В мене бували випадки, коли я тормозив перед пішохідним, щоб пропустити людину яка навіть так боялась переходити, а ззаду мені сигналили мовляв чого стоїмо...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button