Пригоди

Канабіс та амфетамін: у Миколаєві дільничний офіцер поліції налагодив збут наркотиків

У правоохоронця серед іншого зберігалась й радянська символіка

Цей материал також доступний

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури повідомлено про підозру дільничному офіцеру поліції сектору превенції одного з відділень поліції Миколаївського районного управління поліції ГУ НП в Миколаївській області у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичних засобів та психотропних речовин.

Як повідомляє прес-служба обласної прокуратури, за даними слідства, старший лейтенант поліції у невстановленої особи придбав з метою збуту наркотичні та психотропні речовини – канабіс та амфетамін. Отримавши «товар», він розфасував речовину по пакунках. У подальшому він зробив три схованки-закладки на території Миколаєва, які були вилучені правоохоронцями.

У ході проведеного обшуку за місцем проживання підозрюваного виявлено та вилучено значну кількість наркотичних засобів та психотропів, розфасовану по пакунках.

Наразі вирішується питання про обрання особі запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як додали у Державному бюро розслідувань, до «чорного бізнесу» ділок залучив свою співмешканку та інших. Вони шукали «клієнтів» через створений телеграм-канал де і повідомляли про залишені «закладки». Правоохоронця було викрито, коли він намагався збути наркотики.

«Під час обшуку за місцем проживання чоловіка було виявлено близько сотні пакунків з розфасованими наркотиками на суму близько 100 тис. грн. Крім того, вилучені телефони із сотнею фотографій із їх «закладками» по території регіону. У правоохоронця серед іншого зберігалась й радянська символіка», – йдеться у повідомленні.

Йому загрожує покарання до 10 років позбавлення волі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button