Пригоди

У Миколаєві затримали 29-річного розповсюджувача наркотичних засобів

Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років

Цей материал також доступний

Мешканець Миколаєва працював на одну з інтернет-крамниць із продажу наркотичних засобів та психотропних речовин, отримував «товар» «мастер-кладами» та розкладав містом закладки.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області, викрили наркодилера оперативники та слідчі відділення поліції № 2 Миколаївського райуправління (Інгульський райвідділок) спільно з співробітниками управління боротьби з наркозлочинністю в Миколаївській області ДБН Нацполіції.

«Встановлено, що 29-річний місцевий мешканець працював на одну з наркокрамниць. Фігурант отримував «мастер-клади» – оптові партії заборонених речовин, фасував та розповсюджував по місту через закладки , отримуючи 4 тисячі гривень за кожну розкладену партію «товару». Поліцейські затримали фігуранта по вул. Миколаївська в Миколаєві. Він саме отримав чергову посилку із забороненими речовинами. Під час огляду вмісту коробки поліцейські виявили поліетиленовий пакет зі вмістом психотропної речовини амфетамін, загальною вагою понад 100 г. Усе вилучене поліцейські направили на експертне дослідження», – йдеться у повідомленні.

Фігуранта слідчі затримали у порядку ст. 208 КПК України.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України – це незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

За згодженням із прокуратурою затриманому оголошено про підозру. Найближчим часом суд обиратиме йому запобіжний захід.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button