ПригодиТема дня

"Відмивав" гроші на ремонті дахів: спійманий хабарник працюв з мерією Миколаєва

ДЖКГ Миколаївської міськради підписував контракти з ТОВ "Будтехнологія - МК"

Цей материал також доступний

Як повідомлялося, в Миколаєві правоохоронці повідомили про підозру директору будпідприємства за пропозицію неправомірної вигоди поліцейському. Зловмисник пропонував 150 тисяч гривень хабара начальнику одного зі слідчих відділень Миколаївського районного управління за непритягнення до кримінальної відповідальності за раніше розпочатим кримінальним провадженням за фактом привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем.

За інформацією “Преступности.НЕТ“, мова йде про директора ТОВ “Будтехнологія-МК” Володимира Віталійовича Горпинича. Компанія зареєстрована у грудні 2016 року. З того часу нею було підписано 18 договорів на звгальну суму 14,5 мільйонів гривень на ремонт покрівель. З них 10 мільйонів – з ДЖКГ Миколаївської міської ради. Останній договір з ДЖКГ був підписаний у жовтні 2021 року.

Нагадаємо, ми писали:
“Далі буде більше”: как при Сенкевиче “втемную” уходят миллионы из городского бюджета

В той же час, в реєстрі судових рішень можна знайти інформацію щодо кримінального провадження, відкритого за фактом привласнення майна. Мова йде про майже 2,8 мільйони гривень. Відповідно до матеріалів справи, ДЖКГ ММР та КП ММР “Капітальне будівництво міста Миколаєва” підписало з ТОВ “Будтехнологія-МК” договори на проведення аналогічних робіт.

Читайте також:
Як у Миколаєві міськвлада вкрала мільйони на віртуальних капітальних ремонтах дахів.
Фігурант цієї статті-розслідування – ТОВ “Будтехнологія-МК”

Наприкінці 2022 року компанія ТОВ “Будтехнологія-МК” підписала два договори на загальну суму в 4,5 мільйони гривень з Другим Державним пожежно-рятувальним загоном ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Читайте також: “Після кожного тендера можна відкривати справу”, – співробітник БЕБ закликав розслідувати діяльність мера Олександра Сєнкевича і його команди

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button