Суспільство

«Миколаївоблтеплоенерго» відкрило «гарячу лінію» для звернень громадян

Свою роботу вона розпочинає вже відсьогодні

Цей материал також доступний

Комунальне підприємства “Миколаївоблтеплоенерго” відкрило “гарячу лінію” для звернень громадян, що стосуються діяльності підприємства, про що йдеться у повідомленні КП.

“Друзі, аби максимально налагодити комунікацію зі споживачами, ОКП “Миколаївоблтеплоенерго” прийнято рішення створити “гарячу лінію” для звернень, що стосуються діяльності підприємства. Свою роботу вона розпочинає вже відсьогодні, 1 березня: 050 421 49 58“, – йдеться у повідомленні.

Лінія працюватиме за наступним графіком: ПН-ЧТ: 08:00 – 17:00, ПТ: 08:00 – 16:00 (обідня перерва з 12:00 до 12:45)

“Робота нашого підприємства є відкритою для споживачів. Багато запитань надходять на телефони приймальні, до аварійно-диспетчерської служби, відділів та служб, і аби оптимізувати роботу ми вирішили зробили “гарячу лінію”, куди можна звернутися та дізнатися інформацію щодо діяльності підприємства, отримати потрібні контакти тощо”, – зазначив директор “Миколаївоблтеплоенерго” Микола Логвінов.

В разі необхідності розгляду звернення в порядку, визначеному законом “Про звернення громадян”, необхідним є зазначення: ПІБ, адреси, контактного телефону та чітке викладення суті порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button