ПригодиТема дня

Знов пожежа: "алкаш" у багатоповерхівці Корабельного району тероризує сусідів

Мешканці скаржаться на бездіяльність правоохоронців

Цей материал також доступний

Вдень у вівторок, 28 лютого 2023 року, у миколаївській багатоповерхівці, розташованій у Корабельному районі на вулиці Новобудній, 3, рятувальники ліквідували чергову пожежу, влаштовану неблагополучним мешканцем на ІІ поверсі першого під’їзду.

Сьогодні знову була пожежа. Винуватець, як і два місяці тому, один і той же. Він – алкаш із довідкою про це, від нього постійні проблеми. Я особисто в листопаді – грудні викликала поліцію разів п’ять. Минулого літа він розбив лічильник на поверсі моєї квартири, постійно довбає в стелю і голосно кричить. Ми з сестрою бігали від нього по під’їзду, до цього (багато років тому) така ж історія була з мамою, вона писала заяву не один раз, і все без толку. У нас за рік через нього два рази газ відключали, і це вже друга пожежа. Винесли штани горілі цього разу, і сусід сказав, що там тумба починала спалахувати.

Поліція нічого з цим не робить, хоча у мешканців будинку щомісяця за розкладом: пожежа, відключення газу та “приємний” бонус у вигляді купи пляшок на сходовому прольоті. Поліція нічого не може вжити, а самоврядність карається законом!”, – написала до редакції “Корабелів.Інфо” дівчина, що мешкає в одному під’їзді з підпалювачем-дебоширом.

Схвильована мешканка із жалем зазначає, що правоохоронці не поспішають проводити із порушником громадського порядку профілактичну роботу.

“Коли була минула пожежа, я запитала поліцію: “Що йому буде?” Вони відповіли, що нічого.
Мовляв, він лише своє майно зіпсував. Мамі так і говорили, що раз він “на довідці”, то в нього є привілеї. І доки він нікого не вб’є, з ним нічого не зроблять”, – розповіла дівчина.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button