Суспільство

"Нібулон" стане оператором із розмінування територій

Про це повідомляє прес-служба компанії

Цей материал також доступний

Миколаївська компанія “Нібулон” розвиватиме новий нетиповий для себе напрям діяльності: вона стане оператором із розмінування територій. Про це повідомляє пресслужба компанії на сторінці у Facebook:

“Розглядаючи необхідність створення внутрішньої експертизи з розмінування на тлі того, що 25,5 тис. га земельного банку Нібулону заміновано, компанія зрозуміла, що може стати в пригоді ринку загалом – пропонувати відповідні послуги аграріям і державі”.

Як зазначив заступник генерального директора із взаємодії з органами влади компанії Михайло Різак, наразі підприємство проводить консультації щодо набуття статусу оператора розмінування та залучає інвестиції на закупівлю відповідного обладнання.

Розмінування полів “Нібулона”, за підрахунками компанії, займе кілька років. А переорювання земель після війни коштуватиме до двох тисяч доларів за гектар.

Крім того, підприємство планує стабілізувати свою основну діяльність, відновити й обслуговувати інфраструктуру, пошкоджену внаслідок війни, має намір домогтися виведення флоту з Миколаївського порту, щоб заблоковані активи почали працювати на благо економіки України та світового продовольчого ринку.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button