Пригоди

Суд оштрафував на 17 тисяч майора ВСП, який п'яним протаранив "швидку" в Миколаєві

ДТП сталася в листопаді 2022 року

Цей материал також доступний

Центральний районний суд міста Миколаєва оштрафував і позбавив на рік прав майора Військової служби правопорядку ЗСУ Костянтина Костенка, який протаранив “швидку” в Миколаєві і на момент скоєння ДТП перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Дослідивши матеріали, суддя Сергій Медюк дійшов висновку про наявність у діях військовослужбовця ВСП складу правопорушень, передбачених ч.1 ст.130, ст.124 КУпАП. З урахуванням того, що останній вчинив кілька адміністративних правопорушень, згідно зі ст. 36 КУпАП, стягнення накладається в межах санкції, встановленої більш серйозним правопорушенням, – повідомляє пресслужба суду.

За результатом розгляду суд ухвалив визнати майора винним за ч. 1 ст. 130, ст. 124 КУпАП і накласти на нього стягнення у вигляді штрафу в розмірі 17000 гривень, з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 1 рік.

Нагадаємо, що в листопаді 2022 року в Миколаєві п’яний майор Військової служби правопорядку ЗСУ влетів на автомобілі в “швидку” допомогу” військових. Про це повідомила парамедик Анастасія Шевченко.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button