ПригодиТема дня

У Миколаєві п'яний майор ВСП протаранив військову швидку. Медики просять допомоги

Мова про майора Костянтина Костенка

Цей материал також доступний

У Миколаєві п’яний майор Військової служби правопорядку ЗСУ влетів автомобілем у «швидку» допомогу військових.

Про це повідомила парамедик Анастасія Шевченко на своїй сторінці у Facebook.

“Мій водій стояв на узбіччі на аварійці і чекав, поки відкриються автоматичні ворота. Майор ВСП Костянтин Геннадійович Костенко у стані алкогольного сп’яніння на великій швидкості влетів у швидку ззаду. Удар був такої сили, що швидка полетіла вперед, розвернулася на 180 градусів і впала набік, а авто майора відлетіло ще метрів на 10. Одразу ж приїхали його колеги, які швидко зняли номери з машини і намагалися заховати їх та особисті речі водія. Поліції вони розповідали, що за кермом не Костянтин, а його батько”, – Написала Анастасія.

Парамедик вказала, що подаватиме до суду і попросила допомоги у збиранні грошей на новий автомобіль, робити ріпости та адвоката.

«1. Донати. Оскільки наш кейсевак у ремонті – машини для вивезення поранених немає, і медичне авто потрібно терміново. Я прошу вас допомогти мені зібрати гроші, а зі свого боку обіцяю, що всі засоби, які ми зможемо відсудити, а також те, що вдасться витягти з розбирання знищеної машини, передам волонтерам, які купують машини на ЗСУ.
2. Репост. Вартість медичних авто в Європі дуже висока, тому зібрати суму буде непросто, а репост підвищить шанси.
3. Адвокат. Я шукаю хорошого адвоката в Миколаєві, на якого можна оформити довіреність і який візьме справу на себе. Тому що хлопці вже переміщаються на інший напрямок, і ми повинні супроводжувати їх, а не сидіти тут і позиватися місяцями», – написала Анастасія.

Також вона попросила допомоги у тих, хто знає, де можна придбати медичне авто з такими параметрами: коробка автомат, повний привід, кермо зліва.

Банку

https://send.monobank.ua/jar/CNSQmKEJx

Приват

  • 4149 6090 0933 2059 (Галина Бондаренко)
  • 5169 3600 2154 1010 (Ашот Галстян)

Моно

  • 5375 4112 0494 0071

PayPal

anastasiya.alisa@gmail.com

ВСП — це така собі «поліція для військовослужбовців». Саме вони розбираються, якщо військовий скоїв правопорушення, наприклад, п’яний протаранив швидку машину.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button