Пригоди

Поранено цивільного: російські окупанти обстріляли Очаків

Медики надають йому кваліфіковану допомогу

Цей материал також доступний

У вівторок, 21 лютого 2023 року, приблизно о 12:00 російські окупанти знову обстріляли південні міста України. “Прямо під час промови кривавого диктатора Путіна про “Ми не воюємо з народом України” рашисти розстрілювали мирний Херсон та Очаків з реактивних систем залпового вогню”, – повідомляє ОК “Юг”.

В Очакові окупанти продовжили обстріл портової інфраструктури, поранено одного мирного жителя. Масштаби руйнувань уточнюють.

“Поранення отримала одна людина, медики надають їй кваліфіковану допомогу. Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги. Бережіть себе та своїх близьких”, – повідомив начальник Головного управління Національної поліції України в Миколаївській області Сергій Шайхет.

У Херсоні ворог вдарив по житлових кварталах, об’єктах критичної інфраструктури, дитячому садочку, лікарні, приватних гаражах та автомобілях. Кілька будинків зазнали суттєвих пошкоджень, у багатоквартирних – унаслідок прямого влучання палає кілька квартир. Обстріляно місцевий ринок і зупинку громадського транспорту. Просто серед вулиці, у власних домівках і робочих місцях мирні жителі Херсона отримували поранення і помирали.

У результаті 5 людей загинули, 16 перебувають у лікарнях, – повідомляли в Херсонській міськраді (
ВІДЕО
).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button