Пригоди

За добу ЗСУ збили російський Су-25, два безпілотники "Орлан-10" і дрон-камікадзе "Ланцет-3"

Авіація Сил оборони за добу завдала 20 ударів

Цей материал також доступний

Минулої доби українські захисники збили російський літак Су-25, два безпілотні літальні апарати типу “Орлан-10” і дрон-камікадзе типу “Ланцет-3”. Про це повідомляють 19 лютого 2023 року у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ.

Підрозділи ракетних військ і артилерії вразили батарею реактивних систем залпового вогню противника.

Також авіація Сил оборони за добу завдала 20 ударів по районах зосередження військових рф, 7 – по зенітно-ракетних комплексах на вогневих позиціях, а також два удари – по важливих об’єктах противника.

Протягом доби противник завдав 9 ракетних і 11 авіаційних ударів. Здійснив понад 20 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Є поранені та загиблі серед цивільного населення. Загроза нанесення ударів рф залишається високою по всій території України.

Ворог продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.

У Херсонському напрямку від артилерійського вогню противника постраждали Херсон, Бургунка, Тягинка, Антонівка Херсонської області, а також Очаків – Миколаївської. Постраждали мирні люди.

Як повідомляє Генштаб, у тимчасово окупованому Каланчаку Херсонської області російські окупанти облаштували ще один військовий госпіталь у центральній лікарні.

Лікарня стала “хабом” для поранених і загиблих окупантів. Лише за минулу добу до медичного закладу привезли понад п’ятдесят поранених і вбитих загарбників.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button